نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

وزیر اطلاعات رژیم اسرائیل:نتانیاهو هیچ اشاره‌ای به دخالت تل آویو در ترور فخری زاده نکرده است

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی مدعی شد که نخست وزیر این رژیم هیچ اشاره‌ای به دخالت تل آویو در ماجرای ترور«محسن فخری زاده» نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 29
کد خبر: ۶۸۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر  وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در گفت‌و‌گو با یکی از رسانه‌های این رژیم مدعی شد نخست وزیر رژیم اسرائیل در سخنان اخیر خود اشاره ای به دخالت در ترور «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نکرده بود.

به گزارش  وبگاه «تایمز اسرائیل» «الی کوهن» وزیر اطلاعات رژیم اسرائیل در گفت‌و‌گو با رادیو ارتش گفت که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر(رژیم) اسرائیل در سخنان اخیر خود (روز جمعه) در مورد دستاوردهایش  هیچ اشار‌ه‌ای  به دخالت آویو در ماجرای ترور محسن فخری زاده نکرده بود.

کوهن افزود: «او در حال اشاره به گفت‌گوهایش  با کشورهایی بود که پیشتر اسرائیل  با آن‌ها  رابطه نداشت.»

 وزیر اطلاعات رژیم اسرائیل در ادامه با گستاخی گفت:«حذف محسن فخری زاده از جهان  به خاورمیانه و تمام جهان کمک کرد. هرکسی که در ساخت جنگ افزار اتمی نقش فعال داشته باشد، محکوم به نابودی است.»

این در حالی است که یک مقام اطلاعاتی غربی شنبه شب به صراحت گفت که ترور «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

 یک مقام اطلاعاتی غرب که به‌نام وی هیچ اشاره‌ای نشده نیز شنبه شب در گفت‌‌وگو با «شبکه 12 تلویزیون» رژیم اسرائیل گفت، کشتن دانشمند برجسته هسته‌ای ایران اوج برنامه بلند مدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود. 

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» روز شنبه با استناد به اظهارات روز جمعه بنیامین نتانیاهو بعد از این ترور اشاره کرد و نوشت که این اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌تواند اشاره تلویحی به دست داشتن این رژیم در ترور دکتر محسن فخری زاده باشد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار